Mirisi ljeta koji nas mame

Tjedan za poželjeti: Popusti, glazbeni gosti i i odlična hrana – mi znamo gdje

Objavljeno: 02.08.2022. zagorjeinternational

Ovaj tjedan nas u Westgate Shopping Cityju čeka pregršt popusta, glazbeni program i odlični gurmanski zalogaji koje će pripremati poznati gastro bloger Gladni Mile.

Opremi se za nadolazeće dane uz odličan shopping jer smo pripremili popuste na baš sve.
Čeka te ogroman izbor trgovina s dječjom opremom i odjećom, poznatih fashion brendova koje svaka mama treba imati i najveći izbor za uređenje doma na jednom mjestu. Djeca su prošlogodišnju obuću i odjeću za ljetne dane sigurno prerasla, a ovaj vikend je odlično vrijeme da ih se obraduje novim outfitom. Sve za klince možeš pronaći u trgovinama kao što su Baby Center, Ciciban, BabyLand, Dječji Svijet, Froddo i mnogi drugi…

Pronađi i ti nešto za sebe u velikom izboru modnih komada, namještaja, tehnike i kozmetike po odličnim popustima. Uživaj u odličnim popustima i pokaži svoju modnu domišljatost i u nadolazećim danima. Najveći trgovački centar, Westgate Shopping City, nudi pregršt modnih brendova gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, Varteks, C&A, Calliope, Mango, Mohito, Terranova, House, Cropp, Galileo, H&M i mnogi drugi.

U predahu od shoppinga treba nešto i prizalogajiti pa tako u nedjelju 7. kolovoza u Westgate stiže Gladni Mile koji će za posjetitelje pripremati svoje specijalitete na radost svih gurmana. Milini fini zalogaji obradovat će i najzahtjevnija nepca svojim kuharskim umijećem i zanimljivim receptima.

Uz Miline specijalitete, tu je i prilika za sudjelovanje u dvoboju, gdje će posjetitelji moći iskazati svoje kulinarske vještine i osvojiti vrijednu nagradu.
A da bi ugođaj bio potpun u Westgateu te u nedjelju 7. kolovoza od 18.30 sati očekuju i glazbeni gosti

Više informacija pronađi na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba