Tvrtka Elektro Kruno d.o.o. punom brzinom grabi naprijed

VLASNICI BROJNIH PRIZNANJA I NAGRADA: Jedna je od najbrže rastućih tvrtki na području složenih sustava elektro-instalacija, a nedavno je završila veliki projekt za Amazon

Objavljeno: 20.07.2022. zagorjeinternational

Tvrtka Elektro Kruno d.o.o. iz svog sjedišta na području grada Ivanca već šest godina svoje uspješno poslovanje širi diljem Hrvatske i Europske unije. Perspektivna je to obiteljska tvrtka u vlasništvu ambicioznih i odlučnih Krunoslava i Zdenka Đurasa, a već sada zapošljava više od 110 djelatnika, što je u odnosu na prošlu godinu porast od 30 posto. 

Uspješno su prevladali Brexit, te su se u protekle dvije godine nosili s logističkim izazovima koje je donijela pandemija. Uz to, tvrtka je jedna od najbrže rastućih u djelatnosti složenih sustava elektro-instalacija, a nedavno je završila jedan iznimno važan projekt u inozemstvu. Kako doznajemo, riječ je o još jednom logističkom centru Amazona, ovaj put u njemačkom gradu Helmstedtu, gdje su i ranije bili prisutni na nekoliko projekata, a još nekoliko njih imaju u planu.

Ovo nije prvi puta da tvrtka radi na projektima Amazona. Dapače, za ovu globalnu korporaciju Jeffa Bezosa tvrtka Elektro Kruno d.o.o. radi već godinama.

– Od samoga početka krenuli smo vrlo odgovorno i profesionalno. Gdje god da su se naši ljudi pojavili, bili su prepoznati po profesionalnosti i najsuvremenijim alatima. Tvrtkama iz ovog dijela Europe pristupa se s dozom opreza, jer se mnogi pojavljuju samo u potrazi za brzom zaradom. Mi smo imali drugačiji pristup, stekli smo rejting i sada nam se partneri iz Europe i cijelog svijeta nerijetko javljaju sami – kaže Krunoslav Đuras, jedan od suvlasnika i direktor tvrtke.

Tvrtka svojim strelovitim prodorom na domaće i strano tržište nije ostala neprimijećena ni od strane kolega poduzetnika. Posebno se ponosi uglednom nagradom Hrvatske gospodarske komore, “Plaketa Zlatna Kuna” za 2020. godinu, koju su ovi vrijedni i marljivi radnici i tvrtka ostvarili kao najuspješnije malo trgovačko društvo, i to za postignute iznimne rezultate i doprinos u razvitku gospodarstva na širem području. Ujedno su i dobitnici “Plakete Grada Ivanca” za izniman doprinos razvitku poduzetništva i gospodarstva za 2021. godinu, koju su, kao jedan od laureata ovogodišnjih javnih priznanja, primili na Svečanoj sjednici Grada Ivanca održanoj povodom Dana grada.

– Dodijeljena priznanja i nagrade samo su poticaj da se ‘zapne’ još odlučnije u ispunjavanju povjerenih poslova i razvitku tvrtke na svoje osobno, ali i zadovoljstvo zaposlenika – poručuju iz tvrtke.  

Zahvaljujući uspješnoj dosadašnjoj suradnji, ozbiljnosti i točnosti u obavljanju poslova, te poštivanju zadanih rokova, poslovni partneri prepoznali su kvalitetu tvrtke Elektro Kruno d.o.o. te i nadalje iskazuju potpuno povjerenje, povjeravaju poslove na velikim i ozbiljnim projektima, te se obim poslova neprestano povećava.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba