U organizaciji POU-a Krapina

Ovog petka u Kinu Krapina “Malci 2: Kako je Gru postao Gru“ i “Thor: Ljubav i grom, 3D“

Objavljeno: 20.07.2022. zagorjeinternational

Ovog petka, u Kinu Krapina, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina, očekuje vas uživanje u animiranom i akcijsko – avanturističkom filmu.

S početkom u 19 sati, očekuje vas projekcija “Malci 2: Kako je Gru postao Gru“. Film traje 87 minuta, a likovima su glasove posudili Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović i Ervin Baučić.

U filmu se prati 12 godišnji Gru koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru. Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća, 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj. Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i Malcima.

S početkom u 21 sat, očekuje vas projekcija filma Thor: Ljubav i grom, 3D. Film traje 119 minuta, glume Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale i Taika Waititi.

Thorovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova. Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja, na Thorovo iznenađenje, neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem, Mjolnirom, jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u nepoznatu avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete i zaustave ga prije nego što bude prekasno.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina sat vremena prije projekcije ili kroz sustav www.ulaznice.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba