UOČI IZBORA: Sve je priznao, a slučaj je pod istragom policije

SEKS SKANDAL IZ SPLITA: Puljkov suradnik slao gole fotografije djevojci iz Srbije, a njenu maloljetnu sestru nudio Ivoševiću

Objavljeno: 13.06.2022. zagorjeinternational

Kako piše portal 24sata, a otkriva Večernji list, veliki skandal trese Split i to tik pred nove izbore. Naime, suradnik bivšeg splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, Luka Baričić razmjenjivao je eksplicitne sadržaje i dopisivao se s djevojkom imena Aleksandra iz Srbije.

Ono što je uslijedilo šokiralo je javnost. Baričić je nakon razmjene brojnih audio i video poziva pokušao spomenutu djevojku nagovoriti da spoji svoju maloljetnu sestru s bivšim dogradonačelnikom Bojanom Ivoševićem. Večernji list došao je u posjed spornih prepiski te audio i video zapisa.

Nešto kasnije, Ivošević je, navodno, doista i stupio u kontakt s maloljetnicom koja je nakon nekog vremena prestala odgovarati na poruke. U međuvremenu, Ivošević se oglasio na Facebooku navodeći kako eksplicitne fotografije ne postoje, a da su preko Baričića, putem lažnih profila pokušali doći do njega, a navodi se i kako je komunikacija završila nakon što je on prestao odgovarati, a ne ona.

– Ispalo je da se radilo o prevari gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna. Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju već suprotno, ja sam prestao odgovarati – napisao je Ivošević.

Večernji neslužbeno doznaje da se u cijelu priču već uključila i policija koja istražuje ovaj slučaj, a navode kako im je Baričić u telefonskom razgovoru sve priznao. Rekao je kako vjeruje da se u stvarnosti dopisivao s lažnim profilima koje mu je uoči izbora smjestila politička konkurencija.

Baričić se s djevojkom počeo dopisivati proteklog mjeseca, a navodno joj je nudio pomoć pri zaposlenju u Splitu u zamjenu za seksualne odnose. Kasnije je Ivoševića povezao s djevojkom koja je navodno maloljetna sestra Aleksandre, a Ivošević joj je, navodi Večernji, pisao kako njenih 17 godina ”nije problem”.

Na Facebooku se oglasio i Baričić koji kaže kako je žrtva prevare, a nakon toga na Facebooku se oglasio i Ivica Puljak koji također tvrdi kako je riječ o prevari. Tvrdi da mu je ”jasno odakle to dolazi” aludirajući da im smješta konkurencija.

Kaže kako se radi o lažnim profilima i iskorištavanju seksualnosti osobe s invaliditetom, odnosno gradskog vijećnika Luke Baričića.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba