KARLOVAC: Održano Prvenstvo Hrvatske u atletici za mlađe juniore

David Posavec iz AK Zabok osvojio četvrto mjesto i postavio novi osobni rekord u utrci na 1500 metara

Objavljeno: 12.06.2022. zagorjeinternational

U Karlovcu se na stadionu ‘Branko Čavlović-Čavlek’ od 4. do 5. lipnja održavalo Prvenstvo Hrvatske u atletici za mlađe juniore. 

Natjecanje je održano u organizaciji AK Karlovac, a Atletski klub Zabok predstavljao je David Posavec na trkačkim disciplinama 1500 i 3000 metara. 

Prvi dan natjecanja Posavec je nastupio na 1500 metara gdje je zauzeo 4. mjesto te ujedno ostvario i osobni rekord koji sada iznosi 4:11,40 što je ujedno i norma za seniorsko prvenstvo. 

Na utrci je pobijedio Marian Bakšić iz AK Glina (4:05,08) ispred Svena Franjkovića (AK Svetice, 4:06,71) i Ivana Cvitića (AK Agram, 4:08,27). 

Drugog dana prvenstva, Posavec je nastupio u utrci na 3000 metara gdje ponovno osvaja  4. mjesto s rezultatom 9:38,42. Ispred njega bili su Marian Bakšić (AK Glina), Vito Alpeza (AK Dinamo) i pobjednik Sven Franjković (AK Svetice). 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter