Stiže 4. po redu “Ljeto u Donjoj Stubici”

Neponovljivi Kerekesh Teatar ponovno će vas svojim predstavama nasmijavati od 19. lipnja do 31. srpnja

Objavljeno: 12.06.2022. zagorjeinternational

U organizaciji Kerekesh Teatra i TZ područja Gornja i Donja Stubica, na velika se vrata vraća 4. po redu ljetna kazališna manifestacija “Ljeto u Donjoj Stubici” u sklopu koje će se od 19. lipnja do 31. srpnja odigrati četiri predstave. 

U nedjelju, 19. lipnja, “Ljeto u Donjoj Stubici“ otvara se premijerom nove komedije Kerekesh Teatra “BEBA”. Svjetlana Fufić zvana BEBA (Mirna Medaković Stepinac), dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema, jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori, a taj je gospodin zapravo maler (Ljubomir Kerekeš) i jedino što zna o psihologiji je da mora ‘pomalati’ ured i hodnik psihološke ordinacije. 

Iduća na rasporedu je komedija “Kakva ti je žena takav ti je život”, predstava koja je velikom brzinom osvojila cijelu regiju. Odigrat će se u nedjelju 26. lipnja, a do suza će vas nasmijati Dragan Marinković Maca. 

Tjedan dana nakon, 10. srpnja, publika će moći uživati i u stand up-u “Dobra večer, došao sam po vašu kćer“. Upravo ova rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Stand-up nastao iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći. 

Posljednja u nizu komedija je legendarni “Dimnjačar“ za kojeg se uvijek traži karta više. Riječ je o predstavi u kojoj su dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom malog čovjeka koji vrlo lako uspostavlja komunikaciju s publikom. Predstava će se odigrati u nedjelju, 31.srpnja. 

Sve će se predstave odigrati na predivnoj lokaciji u Termama Jezerčica i sve počinju u 21 sat. 

Ulaznice su u prodaji na recepciji vodenog parka Termi Jezerčica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Pivnici Punkt Beer House, TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, online u sustavu Entrio.hr te od 19 sati na ulazu na dan predstave.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba