Sutra počinje tradicionalno “Ljeto u Mariji Bistrici“

PREGRŠT DOGAĐANJA SVE DO 24. RUJNA: Priprema bistričke kotlovine, dvije biciklijade, koncerti i predstave

Objavljeno: 03.06.2022. zagorjeinternational

Ove subote Danom mjesnih odbora i natjecanjem u pripremi bistričke kotlovine, uz nastup Slembera, s početkom u 16.30 sati počinje još jedno “Ljeto u Mariji Bistrici“.

Manifestacija će trajati iduća tri mjeseca, sve do subote 24. rujna, a posjetitelje očekuje bogat kulturni, duhovni, zabavni i sportski program.

Ove godine novost manifestacije je Zabavno-sportski vikend koji će se održati u subotu, 25. i nedjelju, 26. lipnja. Pripremljeni su sadržaji za djecu, poput bazena, napuhanaca, raznih igara i sportskih natjecanja.

U lipnju, posjetitelje očekuje Vatrogasna vježba na Lazu koja će se održati u srijedu, 15. lipnja te Ljetna glazbena večer uz Kulturno umjetničko društvo Lovro Ježek, koja će se održati na trgu, u subotu, 18. lipnja. U sklopu manifestacije, održat će se i obilježavanje 90. rođendana Nogometnog kluba Mladost Marija Bistrica koje će se održati u subotu 18. i nedjelju 19. lipnja.

Održat će se i dvije biciklijade, koncert Ivana Zaka u subotu, 9. srpnja, igrat će predstava “Susjedi“ Kerekesh teatra, a cijeli program možete pronaći na web stranici Turističke zajednice Općine Marija Bistrica i na Facebooku Visit Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba