U PU Celje održan radni sastanak hrvatske i slovenske policije

NASTAVAK USPJEŠNE SURADNJE: Važna je brza i kvalitetna komunikacija između svih službi koje ljeti sudjeluju u graničnim kontrolama i prometnoj sigurnosti

Objavljeno: 31.05.2022. zagorjeinternational

U Policijskoj upravi Celje, prošlog je četvrtka, održan radni sastanak hrvatske i slovenske policije, na kojem je izneseno stanje sigurnosti na području Policijske uprave krapinsko-zagorske za prethodno razdoblje ove godine.

-Tema sastanka bila je rasprava oko sigurnosne situacije na područjima djelovanja susjednih policija i najava budućih zajedničkih djelovanja na području kriminaliteta, sigurnosti u prometu te stanja na graničnim prijelazima. Istaknuta je dosadašnja dobra suradnja predstavnika graničnih policija Republike Hrvatske i Republike Slovenije – rekli su iz PU krapinsko-zagorske, dodavši:

-Svi prisutni su se složili kako je za nastavak uspješne suradnje važna brza i kvalitetna komunikacija između svih službi, koje ljeti sudjeluju u graničnim kontrolama, prometnoj sigurnosti, a po potrebi i suradnja između kriminalističkih policija – kazali su.

Na sastanku su prisustvovali načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Josip Bukvić sa suradnicima te direktor Policijske uprave Celje Niko Kolar također sa suradnicima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba