Važna obavijest za mještane

U općini Petrovsko uskoro započinje proces evidentiranja nerazvrstanih cesta

Objavljeno: 19.04.2022. zagorjeinternational

Općina Petrovsko raspisala je javni poziv o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstanih cesta. 

Ceste koje će biti obuhvaćene ovim procesom evidentiranja su NC-8 k.o. Petrovsko i k.č.10661/2, k.č.10662/2 k.o. Krapina (dio koji je pod Gradom Krapinom) od kućnog broja Rovno 35A prema D206, zatim cesta NC-7 k.o. Svedruža (cesta Horvati) i cesta NC-7 k.o. Petrovsko (odvojak Mališi). 

Procesom evidentiranja izradit će se snimka izvedenog stanja nerazvrstanih cesta i geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta, a te će poslove obavljati ovlaštena inženjerka geodezije Tihana Artič, predstavnica tvrtke Geodetski ured GEO-TNT d.o.o. za geodeziju, trgovinu i usluge iz Pregrade.

Početak evidentiranja nerazvrstanih cesta je zakazan za 3. svibnja u 8 sati kada će proces početi od kućnog broja Rovno 35A prema D206. Evidentiranje se nastavlja već idućeg dana, također u 8 sati, u Svedruži (cesta Horvati), a istog dana je u 14 sati predviđeno evidentiranje ceste u Preseki Petrovskoj (odvojak Mališi). 

– Svi nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče s gore navedenim katastarskim česticama na kojima su izgrađene nerazvrstane ceste, moći će izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja te zatražiti eventualna dodatna pojašnjenja dana 28. svibnja od 9 do 12 sati u prostorijama Općine Petrovsko, na adresi Petrovsko 1 – poručili su iz Općine.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba