Održana izborna skupština KTD-a Loborfest

Za predsjednika jednoglasno izabran Josip Rihtarić, novi potpredsjednik je Miljenko Buntak

Objavljeno: 18.03.2022. zagorjeinternational

U ponedjeljak je u Društvenom domu u Loboru održana izborna skupština Kulturno-turističkog društva Loborfest na kojoj je, uz članove, prisustvovala i načelnica Ljubica Jembrih. 

Sjednicu je otvorio Damir Hubak koji je podnio godišnje izvješće o radu udruge, te se osvrnuo na rad udruge od samog utemeljenja, a nakon prihvaćanja izvješća, izabrano je izborno povjerenstvo koje je provelo izbore.

Za novog predsjednika KTD-a izabran je Josip Rihtarić, dopredsjednik je Miljenko Buntak, a novoizabrana tajnica je Ana Rihtarić. Također, izabrana su i ostala tijela udruge, a odluke oko izbora izglasane su jednoglasno.

Načelnica Jembrih osvrnula se na nesebičan rad udruge i pritom se zahvalila dosadašnjem te čestitala novoizabranom vodstvu. Također, Udruzi je poželjela sreću u budućem radu. 

Novoizabrani predsjednik Josip Rihtarić zahvalio se na ukazanom povjerenju članova, zahvalio se i bivšem vodstvu na čelu s Damirom Hubakom na svom radu, vremenu i ljubavi kojim su vodili KTD Loborfest od samog osnutka do danas.

Inače, Loborfest je međunarodna manifestacija koja svake godine u Lobor privuče veliki broj posjetitelja. Sama manifestacija velika je kulturna i turistička promocija za općinu Lobor, a trenutno je raspisan i natječaj za ovogodišnje izdanje “Loborfest 2022.” 

– Svi smo se zaželjeli dobre veselice, a ona nikad nije izostala u Loboru, pa se nadamo da će tako biti i ove godine – poručili su organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba