Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava, pogledajte zadovoljavate li ove uvjete

Traži se 16 kandidata za posao plaćen 40.000 kuna, a za koji vam ne treba ni fakultet

Objavljeno: 26.02.2022. zagorjeinternational

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži 16 kandidatkinja ili kandidata koji će, po završenom osposobljavanju, činiti novu generaciju oblasnih radarskih kontrolora zračnog prometa. Iako ovaj oglas za posao na prvu ne izgleda posebno, ipak postoji nešto po čemu se izdvaja. Naime, plaća koja se nudi je 40.000 kuna, a oni koji se jave ne moraju čak niti završiti fakultet, piše Poslovni.hr.  

Ako imate visoku toleranciju na stres, ako ste samouvjereni, odlučni i sposobni donositi brze i točne odluke te imate odlično pamćenje, percepciju i pažnju, možda ste idealan kandidat za popuniti jedno od ovih 16 radnih mjesta. 

Za dobivanje posla potrebno je proći obuku na trošak poslodavca nakon čega osoba postaje dio zajednice visokoobučenih profesionalaca koji omogućuju nesmetano i sigurno odvijanje zračnog prometa. 

Iako je istaknuto da je posao zahtjevan, Hrvatska kontrola zračne plovidbe kandidatima poručuje da će im ipak pružiti neizmjerno zadovoljstvo.

Prijaviti se mogu svi koji imaju završenu najmanje četverogodišnju srednju školu, imaju aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika (razina B2), državljani su neke od zemalja članica EU-a, odličnog su zdravstvenog stanja, te su rođeni između 1994. i 2003. godine, što je vrlo bitno zbog, kako je navedeno, specifičnosti zanimanja.  

Oglas za posao otvoren je do 27. veljače, a prijave su moguće popunjavanjem e-prijave koja se nalazi na službenim stranicama Hrvatske kontrole zračne plovidbe. Tamo se ujedno mogu pronaći i sve detaljnije informacije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba