Policija mladi dvojac zaustavila u Gredicama, a 42-godišnjaka nekoliko sati kasnije u Zaboku

Suvozačica (20) kod sebe skrivala 26 grama vozačeve (23) marihuane – njemu prijeti 5000, a ‘napušenom’ vozaču drugog auta 15.000 kuna kazne

Objavljeno: 25.02.2022. zagorjeinternational

U Gredicama su u četvrtak oko 18 sati policijski službenici zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 23-godišnjak, a provedenim nadzorom, utvrđeno je da je 20-godišnja putnica u vozilu kod sebe imala 26 grama marihuane, koju je predala policijskim službenicima. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako droga pripada 23-godišnjaku te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja, s predloženom novčanom kaznom od 5000 kuna.  

Nekoliko sati kasnije, oko 22 sata u Zaboku, policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 42-godišnjak, kojem je testiranjem u organizmu utvrđena prisutnost THC-a, a vođenje na liječnički pregled radi daljnjih analiza je odbio. Vozač je također i prilikom nadzora policajcima predao jednu drobilicu za usitnjavanje droge u kojoj se nalazilo 0,33 grama marihuane. Protiv njega je podnijet optužni prijedlog, s predloženom novčanom kaznom od 15.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba