Raspisan javni natječaj za financiranje aktivnosti udruga

Grad Zlatar za sport i rekreaciju osigurao 300.000, a za razvoj civilnog društva 160.000 kuna

Objavljeno: 17.02.2022. zagorjeinternational

Gradonačelnica grada Zlatara raspisala je 460.000 kuna ”težak” javni natječaj za financiranje aktivnosti udruga na području grada Zlatara u tekućoj godini.

Planirana sredstva koja se mogu dodijeliti putem javnog natječaja raspodijeljena su po područjima. Tako je za sport i rekreaciju osigurano 300.000 kuna, a za razvoj civilnog društva 160.000 kuna.

Projektni prijedlozi dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada Zlatara. Obrasci, koji su sastavni dio natječajne dokumentacije, ispunjavaju se isključivo računalom i podnose se na način propisan javnim natječajem i uputama.

Prijava mora sadržavati sve obvezne obrasce i priloge vlastoručno potpisane od strane osobe ovlaštene za zastupanje udruge.

Razmatrat će se samo projektni prijedlozi koji su pravodobno prijavljeni i koji u cijelosti zadovoljavaju uvjete natječaja. Bitno je naglasiti kako udruge koje nisu predale izvješća za financiranje u 2021. godini ne mogu ostvariti financiranje po ovom natječaju.

Rok za podnošenje prijedloga programa, projekata i manifestacija započeo je 15. veljače 2022. godine, a završava 21. ožujka 2022. godine, a natječajna dokumentacija nalazi se na službenim stranicama grada Zlatara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba