Mladež HDZ-a povodom Dana zaljubljenih Varaždincima podijelila omiljene proljetne sadnice

JURAK: Sitnice su važne i mame osmijeh na lica, ali prije svega, najvažnije je dijeliti ljubav

Objavljeno: 14.02.2022. zagorjeinternational

Članovi HDZ-ove Mladeži već tradicionalno daruju Varaždinke i Varaždince povodom Dana zaljubljenih, a ovog su Valentinova u prijepodnevnim satima šarenim jaglacima iznenadili građane na ulasku u varaždinsku Gradsku tržnicu.

Predsjednik Mladeži Tin Jurak tom je prilikom naglasio kako u HDZ-u uvijek koriste ovakve prilike kako bi obradovali jedni druge i širili poruke zajedništva i ljubavi, a upravo je to ono što nam je u današnje doba potrebnije više no ikada.

– Valentinovo rado obilježavamo u Mladeži. Ponekad dijelimo čokoladna srca, tortu, balone, ruže, a danas smo se odlučili dijeliti jaglace. Takve sitnice su važne i mame osmijeh na lica, ali prije svega, najvažnije je dijeliti ljubav. Ona se ne mora nužno odnositi na romantične odnose, već i one obiteljske i prijateljske. Zato ovog Valentinova želimo pokazati da mislimo i na naše obitelji, majke, očeve, bake i djedove. I za njih želimo učiniti nešto lijepo, kako bi im uljepšali ovaj dan – rekao je Jurak te dodao kako nam ljubav svima mora biti nit vodilja kroz život u svemu što radimo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter