Recital “Željka Boc“ tradicionalno će se održati na Valentinovo

PRISTIGLO 289 PJESAMA: Po prvi puta dodjeljuje se nagrada “Vjenčić publike“ za pjesmu s najviše ‘lajkova’

Objavljeno: 06.02.2022. zagorjeinternational

Recital ljubavne poezije “Željka Boc“ i ove će se godine tradicionalno održati na Valentinovo, 14. veljače, u organizaciji marijabistričke Općinske knjižnice i čitaonice. Ovogodišnji recital bit će 19. po redu, a na natječaj je pristiglo ukupno 289 pjesama od strane 103 autora.
Završnica će se održati u Domu kulture u Mariji Bistrici, s početkom u 18 sati, a o dobitnicima triju nagrada, triju pohvala i Vjenčića ”Željke Boc”, odlučili su članovi Stručnog ocjenjivačkog suda kojeg čine predsjednica Zrinka Jelaska, zatim Nada Babić, Vesna Svaguša i Enes Kišević.
U sklopu završnice recitala, dodijelit će se i nagrada publike za jednu od 36 pjesama koje će uživo interpretirati Rosanda Tometić i Dubravko Sidor, a ove godine organizator je odlučio dodijeliti i nagradu ”Vjenčić publike”, autoru ili autorici pjesme koja skupi najviše ‘lajkova’ na Facebook stranici Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica, gdje su objavljenje sve pjesme koje ulaze u ovogodišnji zbornik ”Hod se nastavlja”. Glasovanje je otvoreno do 10. veljače.
Večer će upotpuniti glazbeni gosti Nikolina Hižar i Ivica Riđan, a dolazak na događaj moguć je uz poštivanje epidemioloških mjera i COVID potvrde. Također, recital će se prenositi na Facebook stranici Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba