Tvrtka BMH Bedekovčina proširuje svoj tim

Želite li raditi u tvrtki dokazane kvalitete i dugogodišnje tradicije, možda je ovo nešto za vas

Objavljeno: 18.01.2022. zagorjeinternational

BMH Bedekovčina d.o.o. tvrtka je s višegodišnjim iskustvom u poslovanju, bavi se proizvodnjom aluminijske bravarije, metalnih konstrukcija i kamionskih nadogradnji, a osnovana je 2018. godine na temelju obrta osnovanog još 2002. godine. 

Dokaz stručnosti, znanja i kvalitete je nova faza razvoja u kojoj se tvrtka trenutno nalazi. Uz dosadašnje poslove, tvrtka BMH Bedekovčina d.o.o. trenutno je usmjerena na razvoj novih proizvoda i proširenje proizvodnje te je iz tih razloga u potrazi za novom radnom snagom. 

Traže se radnici koji bi obavljali poslove varenja postupcima MIG-MAG i TIG, sklapanja kamionskih nadogradnji te rezanja i sastavljanja aluminijske bravarije i manjih metalnih konstrukcija (nadstrešnica, ograda i manjih zatvorenih metalnih objekata).

Iz tvrtke poručuju da im je važno stvoriti radni tim od pojedinaca koji iskreno dijele njihove vrijednosti, stoga im kod odabira novih zaposlenika nije presudno radno iskustvo, već stručnost, marljivost, savjesnost te proaktivnost.

Mjesto rada je proizvodni pogon tvrtke u Bedekovčini, a tvrtka svojim budućim radnicima (traži se više djelatnika) nudi rad u jednoj smjeni i zaposlenje na puno radno vrijeme. Za sve dodatne informacije svi zainteresirani su pozvani kontaktirati tvrtku BMH Bedekovčina d.o.o. na broj telefona 091/799-32-68 ili putem mail adrese [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba