Udovica Milana Bandića tvrdi da ne zna gdje je bio te noći kad je preminuo i da je ni ne zanima, a žali se da danas teško živi

VESNA BANDIĆ: Njegova mirovina je 6800 kuna, a samo režije su mi 6000, mogla bih ostati bez svega

Objavljeno: 02.01.2022. zagorjeinternational

Udovica pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Vesna Bandić, požalila se na težak život i mala mjesečna primanja, a problemi su krenuli otkako je prije 10 mjeseci preminuo njen suprug Milan. Bandić se u intervjuu za Jutarnji List požalila kako su joj mjesečne režije čak 6000 kuna, a mirovina pokojnog supruga je 6800 kuna, te da će ostati bez svega, piše Telegram.hr.

Milan Bandić je preminuo u 66. godini, a prema službenoj verziji, preminuo je od posljedica srčanog udara kojeg je doživio za vrijeme jednog večernjeg druženja s prijateljima. Međutim, u javnost su dospjele i druge verzije događaja, no njegova udovica tvrdi da ne zna pravu istinu.

– Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena – rekla je u intervjuu i dodala kako više nikad neće biti sretna jer je pokojni suprug bio njezina stijena.

Bandić je otkrila i neke detalje njihove veze još od samih početaka. Rekla je da se pokojni gradonačelnik doselio kod nje i njene bake već nakon šest mjeseci, a ispričala je i da nikada nisu imali bračnih problema te da njen pokojni suprug nikada nije kod kuće govorio o poslu.

Bandić je progovorila i o nekretninama u vlasništvu pokojnog supruga i rekla da nikada nije čula za stanove koje je njen suprug navodno posjedovao. Također, strahuje i da bi mogla ostati bez vrijednih nekretnina, vikendice u blizini Samobora i kuće koju je Milan Bandić sagradio u Hercegovini, a izrazila je i namjeru da proda vikendicu.

– Nju ćemo prodati za dvije godine. Ali sad se aktualizirao onaj postupak u kojem se traži 17 milijuna kuna za kampanju i ako to uspiju dokazati, uzet će nam Samobor i Hercegovinu. Barem kruži takva priča, da je moguće da nam uzmu nekretnine u Samoboru i Hercegovini – rekla je Bandić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba