KAOS U NOVOM GOLUBOVCU: Navijačkih nereda ima i u Zagorju – i to u četvrtoj nogometnoj ligi

VIDEO: Gostujući navijači Dinama pokušali uletjeti u teren i napasti suca, na parkiralištu kasnije letjele šake i boce

Objavljeno: 10.11.2021. zagorjeinternational

Navijačkih nereda ima i u Zagorju. Kako izvještava 24 sata, utakmica četvrte nogometne lige Središte Zagreb između Golubovca i Dinama iz Odranskog Obreža, dvaju najboljih klubova dosadašnjeg dijela prvenstva, odlučena je u 90. minuti, a imala je i treće poluvrijeme.

Domaća momčad iz Novog Golubovca povela je u 75. minuti, golom Kristijana Kresonje, a samo dvije minute kasnije zagrebački Odranski Obrež izjednačio je pogotkom Darka Vučića. I onda, u posljednjoj, 90. minuti, uz teren je nastao pravi kaos. Nakon što je Kresonja izborio penal, gostujući navijači su potpuno poludjeli te su htjeli uletjeti na teren i napasti suca. Srećom, kad već nisu mogli zaštitari, u tome ih je spriječila visoka ograda.

No, Nikolu Bobeka, golubovečkog Francesca Tottija, kako mu tepaju domaći navijači, nije omelo ono što se događalo uz teren, pa je zabio iz penala za prvi poraz Dinama u sezoni i smanjenje razlike između dvaju klubova na samo jedan bod.

No, nažalost, utakmica je završila, ali ne i sukob navijača. ‘Treće poluvrijeme’ nastavilo se ona obližnjem parkiralištu, gdje je došlo do tučnjave domaćih i gostujućih navijača. Letjele su šake, ali i boce, bilo je i cipelarenja, no, čini se da se sukob reativno ubrzao smirio.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba