U JAKOJ KONKURENCIJI! Zabočka "Regeneracija" osvojila priznanje Ministarstva za doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju

“Ovo je samo jedno u nizu ovakvih priznanja posljednjih godina i snažan poticaj za daljnje djelovanje na području zaštite okoliša”

Objavljeno: 28.10.2021. zagorjeinternational

U srijedu je, u okviru Konferencije o budućnosti Europe, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja organiziralo događanje pod nazivom “Rasprava o tranziciji Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti”, na kojoj je zabočka “Regeneracija” dobila priznanje za stavljanje na tržište novih proizvoda koji daju značajan doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju.
“Regeneracija” se u utrci za nacionalnu nagradu i priznanje za zaštitu okoliša, našla u jakoj konkurenciji, a neke od tvrtki koje su bile u konkurenciji su INA, Ericsson Nikola Tesla, Valamar, Coca Cola Hrvatska, Končar, Heineken, Saponia i brojne druge.
Osim dodjele priznanja, na konferenciji su se mogli čuti i zaključci i preporuke osam panela koji su prethodno održani za ljude iz poslovnog sektora, donositelje odluka na lokalnoj i regionalnoj razini, znanstvenike, medije, ljude iz obrazovnog sektora, sindikate, organizacije civilnog društva i mlade.
Ovo je priznanje samo jedno u nizu za zabočku tvrtku u posljednjih nekoliko godina, i to baš na području zaštite okoliša i održivog razvoja, a predstavlja snažan poticaj za daljnje djelovanje na tom području, kažu iz tvrtke. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba