Učenike OŠ Side Košutić Radoboj sve potrebno dočekalo je na školskim klupama prvog dana škole

Općina Radoboj osigurala likovne mape, zbirke, kutije za tehnički i atlase, a troškove radnih bilježnica podijelila je sa Županijom

Objavljeno: 06.09.2021. zagorjeinternational

Općina Radoboj je ove godine u proračunu osigurala sredstva za nabavu radnih bilježnica i dodatnog radnog materijala za sve učenike koji pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj u novoj školskoj godini. Za nabavu dodatnih radnih materijala, a koji uključuju likovne mape, zbirke zadataka, kutije za tehnički i geografske atlase, sredstva je osigurala Općina Radoboj, a za nabavu radnih bilježnica sredstva su osigurale Krapinsko – zagorska županija i Općina Radoboj u jednakim iznosima.

Radne bilježnice i dodatni radni materijali dočekali su učenike u njihovim klupama prvog dana početka nove školske godine.

– Općina Radoboj već osmu godinu zaredom osigurava sredstva za nabavu radnih bilježnica i udžbenika,  kako bi roditeljima djece koja pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj pomogla podmiriti barem dio obveza koje nastaju kod školovanja djece – ističu iz Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba