ISKORISTITE SVOJ POTENCIJAL

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije – evo što se nudi

Objavljeno: 22.08.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Valoviti papir Dunapack d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog ili srodnog usmjerenja, poznavanje suvremene poslovne komunikacije te uredskih poslova i procesa, proaktivnost, razvijene organizacijske vještine, izrazite komunikacijske vještine i uspjeh u timskom radu kao i samostalno. Prijavite se.

Enucleo projekti d.o.o. zapošljava građevinskog poslovođu (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 11.9. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Adastra Portfolio d.o.o. traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća usluživanje gostiju, brigu o čistoći opreme, inventara i prostora. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Interijeri-Horvat d.o.o. zapošljavaju pomoćnog montera suhe gradnje (m/ž) u Velikom Trgovišću. Rok prijave je 9.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, spremnost na terenski rad i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Ljekarne Dogan zapošljavaju vozača motornog vozila (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 23.8. Posao podrazumijeva prijevoz i dostavu medicinskih pomagala motornim vozilom na području RH, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Postoji mogućnost zapošljavanja na puno radno vrijeme. Više na linku.

iVIZIJA d.o.o. zapošljava voditelja hotelskog restorana (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a prijave su otvorene do 8.9. Posao uključuje rad s gostima, posluživanje, ali i organiziranje rada (rasporedi, planovi), vođenje nabave, unaprijeđenje usluge. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i stimulativne uvjete. Više na linku.

Dom za starije i nemoćne osobe Presečki zapošljava spremača (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća dezinfekciju površina i vođenje evidencija o tome, brigu o zalihama sredstava za čišćenje i toaletnog pribora. Detalje provjerite ovdje.

Obiteljski dom Santa Vita zapošljava višu medicinsku sestru/ tehničara (m/ž). Mjesto rada su Tuheljske Toplice, a prijave su otvorene do 9.9. Posao podrazumijeva medicinsku brigu o korisnicima, izdavanje i slaganje terapije, vođenje medicinske papirologije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

GEO – BT d.o.o. zapošljava stručnog suradnika za izradu geodetskog elaborata (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 30.8. Traži se samostalnost u izradi geodetskih elaborata. Potrebno je tri godine radnog iskustva i srednja stručna sprema. Više na linku.

Gumiservis – promet d.o.o. zapošljava radnika na pilani (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 30.8. Potrebna je završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba