OD SUTRA NA SNAGU STUPAJU NOVE EPIDEMIOLOŠKE MJERE: Grad Zlatar prisiljen je malo izmijeniti planirani program "Zlatarskog ljeta"

Otkazuje se zabavni dječji program “Klaun u prometu” i glazbena večer Duo Versum i Dore

Objavljeno: 30.06.2021. zagorjeinternational

S obzirom na nove epidemiološke mjere koje stupaju na snagu od četvrtka, a po kojima se zabranjuju sva javna događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od sto osoba, osim ako se radi o događanju na kojem sudjeluju isključivo osobe s europskom digitalnom COVID potvrdom, Grad Zlatar prisiljen je otkazati dio događanja u sklopu “Zlatarskog ljeta”.
– Kako su događanja predviđena na otvorenom prostoru, bez mogućnosti kontrole broja posjetitelja i zato što nije moguća provjera COVID potvrda, s ciljem zaštite zdravlja posjetitelja, u ovom tjednu otkazuju se “Klaun u prometu”, zabavni program s glazbom za djecu u četvrtak i glazbena večer Duo Versum i Dore u subotu. Organizatori drugih događanja posebno će obavijestiti javnost u slučaju potrebe otkazivanja događanja ili eventualnih uvjeta prisustvovanja događanju, primjerice, prethodna prijava. U slučaju lošeg vremena, događanja na otvorenom mogu se otkazati i neće se održati, bez posebne obavijesti – ističu iz Pučkog otvorenog učilišta dr. Jurja Žerjavića Zlatar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba