Prijem za novorođenčad u Zlataru održat će se 26. travnja

Zbog epidemiološke situacije, bit će organizirane dvije skupine, a roditelji koji još nisu prijavili svoju djecu, to mogu učiniti do 10. travnja

Objavljeno: 21.03.2021. zagorjeinternational

Grad Zlatar će i ove godine, uz obilježavanje Dana Grada, darovati djecu rođenu u prethodnoj godini. Ovogodišnje svečano darivanje novorođenčadi održat će se u ponedjeljak, 26. travnja u Vatrogasnom domu u Zlataru.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, darivanje se planira održati u dvije grupe, u skladu s propisanim mjerama: prva grupa u kojoj su djeca s početnim slovom prezimena od A do P na rasporedu je u 17, a druga grupa u kojoj su djeca s početnim slovom prezimena od R do Ž u 19 sati. Iz Grada Zlatara pozivaju sve roditelje koji još nisu prijavili djecu rođenu u 2020. godini, da to učine dostavom zahtjeva na e-mail adresu: [email protected], najkasnije do 10. travnja. Obrazac zahtjeva može se preuzeti na gradskoj internetskoj stranici. Zahtjevu se prilaže kopija izvatka iz matice rođenih ili rodnog lista ili domovnice za novorođeno dijete i svu drugu djecu, te potvrda o prebivalištu novorođenčeta, ne starija od šest mjeseci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba