Održana županijska natjecanja

Evo koji su zagorski osnovnoškolci i srednjoškolci pokazali najbolje znanje njemačkog jezika

Objavljeno: 21.03.2021. zagorjeinternational

U OŠ Donja Stubica održano je Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika, na kojem je sudjelovao 21 učenik u tri kategorije.

Među osnovcima kojima je njemački redovni strani jezik, najbolja je bila Ena Pavić iz OŠ “Ljudevit Gaj“ Krapina, drugo mjesto pripalo je Antoneli Cesarec iz OŠ Oroslavje, a treće Lari Vrhovec iz OŠ Augusta Cesarca Krapina. U kategoriji učenika kojima je njemački izborni strani jezik, prvo mjesto osvojio je Ivan Šipura iz OŠ Veliko Trgovišće, drugo Niko Kecur iz OŠ Desinić, a treće Mia Hren iz OŠ Gornja Stubica. Među učenicima koji su boravili u Njemačkoj duže od šest mjeseci, natjecao se samo Patrik Žigman iz OŠ K. Š. Gjalskog Zabok.
Natjecanje iz njemačkog jezika za zagorske srednjoškolce održano je u Srednjoj školi Zabok. U prvoj kategoriji, prva dva mjesta pripala su Ani Janžek i Leonu Krklecu iz SŠ Krapina, dok je treća Kristina Čajko iz zabočke Gimnazije. U drugoj kategoriji najbolje su bile Valentina Žabčić i Barbara Cajnko iz škole domaćina te Leonarda Kučko iz Gimnazije Zabok, dok se u trećoj natjecao samo Branko Artić iz SŠ Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba