HDZ-ov kandidat za načelnika Svetog Križa Začretja bit će magistar ekonomije i prava Tomislav Milunović

“Propuštene prilike i nove mogućnosti za razvoj našeg mjesta su jedan od glavnih razloga zašto sam se kandidirao”

Objavljeno: 04.02.2021. zagorjeinternational

Tomislav Milunović bit će kandidat za načelnika Svetog Križa Začretje na predstojećim lokalnim izborima. Jednoglasno je tako odlučio Općinski odbor HDZ-a Sveti Križ Začretje.

Milunović je magistar prava i magistar ekonomije s desetgodišnjim iskustvom te trenutno radi kao voditelj Odjela u Ministarstvu pravosuđa i uprave.

– Iz svakodnevnih razgovora s našim ljudima vidim koji su sve problemi i propuštene prilike na području naše općine. Propuštene prilike i nove mogućnosti za razvoj našeg mjesta su jedan od glavnih razloga zbog kojih sam se odlučio kandidirati za načelnika Općine Sveti Križ Začretje. Zajedno s HDZ-om napravit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo stanovnicima Svetog Križa Začretje omogućili što kvalitetniji život. Hrvatska demokratska zajednica sudjeluje u političkom životu naše općine više od dvadeset godina i zahvaljujući nama realizirani su mnogi veliki projekti. Uvijek smo se borili za malog čovjeka i tijekom našeg upravljanja općinom pokrenuli smo mnoge projekte koji su digli kvalitetu života u Općini Sveti Križ Začretje. Načelnik mora biti prvi u pokretanju i realizaciji konkretnih projekata, jer bez toga nema općeg napretka, razvoja, te mogućnosti realizacije javnog interesa – rekao je Tomislav Milunović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba