PO PRVI PUTA BEZ PUBLIKE: Danas se na Sljemenu održava 15. izdanje "Snježne kraljice"

Zbog koronavirusa, otpala jedna hrvatska predstavnica, Leona Popović otkrila kako su se skijašice dosta raspitivale o potresima koji pogađaju RH

Objavljeno: 03.01.2021. zagorjeinternational

Iako je trebala imati tri predstavnice na 15. izdanju ženskog slaloma za Svjetski skijaški kup na Sljemenu, koji se održava danas na Sljemenu, Hrvatska će imate samo dvije jer je u posljednji trenutak otpala Andrea Komšić (24).

Kako je izvijestio Hrvatski skijaški savez, Komšić je između Božića i Nove godine osjetila simptome, testirala se i dobila pozitivan nalaz na koronavirus.

Leona Popović (23) imat će startni broj 45. To će joj biti četvrti nastup na Sljemenu i pokušat će ponovno ući u drugu vožnju nakon 30. mjesta u Leviju u studenom.

Zrinka Ljutić imat će startni broj 65, za nju je ovo tek treći nastup u Svjetskom kupu i debi na zagrebačkoj utrci, s tek 16 godina.

Popović je otkrila i kako su se druge skijašice dosta raspitivale oko potresa koji su ovaj tjedan pogodili Hrvatsku, te ističe kako nikome nije sada svejedno boraviti u Zagrebu.

Prva je vožnja na rasporedu u 12.30, a druga u 16 sati uz prijenos na HTV-u 2. Zbog epidemiološke situacije, utrka se po prvi puta održava bez prisustva publike.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba