Sajam udruga KZŽ i ove godine, ali online

WWW.UDRUGEKZZ.INFO: Internetska stranica kojoj je cilj okupiti sve zagorske udruge i na kojoj će se objavljivati njihove aktivnosti

Objavljeno: 18.05.2020. zagorjeinternational

Mreža udruga Zagor i ove će godine organizirati Sajam udruga, međutim, u online obliku. Naime, zbog pandemije koronavirusa, 15. Sajam udruga, koji se trebao održati u općini Petrovsko, je odgođen. Ipak, kako bi se nastavilo s tradicijom održavanja Sajma, predstavljanja udruga i njihovih aktivnosti, alternativno rješenje je Sajam u online obliku.

Zato se pokreće mrežna stranica www.udrugekzz.info kojoj je primarni cilj na jednom mjestu okupiti udruge s područja naše županije, te koristiti web za objavu njihovih aktivnosti i za najnovije informacije i natječaje. U početnoj fazi web će sadržavati informacije o radu udruge, multimedijalne sadržaje, izložbe, kvizove, članke, iskustva udruga, kalendar događanja i druge korisne informacije. Udruge se u sustav mogu prijaviti do 22. svibnja. Nakon završetka prijava, mrežna stranica odnosno web će biti dostupan od 30. svibnja široj javnosti, te će ostati i dalje aktivan. Naknadno će se stranica proširiti i na informacije o natječajima, javnim savjetovanjima i drugim informacijama koje su korisne za rad udruga. Stranica je namijenjena svim udrugama s područja KZŽ te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji.

– Pozivamo vas da registrirate svoju udrugu na stranici, a ako vam je potrebna pomoć slobodno se javite Kristini na [email protected] ili na 091/222-6350, poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba