Najviše intervencija bilo je u Donjoj Šemnici, u Mihaljekovom Jarku poplavljena cesta ispod nadvožnjaka, u Zlatar Bistrici došlo do kvara na dalekovodu

Obilna kiša diljem Zagorja prouzročila poplave

Objavljeno: 22.12.2019. zagorjeinternational

Obilna kiša koja pada tijekom cijelog dana u nekim je mjestima u Krapinsko – zagorskoj županiji prouzročila poplave, tako da su vatrogasci imali nekoliko intervencija. Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 Krapina poplavljena je cesta ispod nadvožnjaka u Mihaljekovom Jarku, izlila se Kosteljina kod Javorića u Druškovcu u općini Hum na Sutli, a poplave su bile i u Zlataru, Orehovcu Radobojskom i Donjoj Šemnici, gdje je bilo i najviše dojava.

– Građani su dojavili i nanosima blata na cestama u mnogim mjestima i o poplavama u nekim objektima u općini Sveti Križ Začretje, u Gajevoj ulici u Bedekovčini i Stubičkim Toplicama, dok je u Zlatar Bistrici došlo do kvara na dalekovodu. Na sreću nije bilo nekih većih intervencija i prema prognozi kiša bi trebala slabiti, tako da ne bi trebao biti dodatnih intervencija – ističu iz Županijskog centra 112.

FOTO: DVD Bedekovčina
FOTO: DVD Bedekovčina

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba