VANDALIZAM U DONJOJ STUBICI: Tužan prizor zatekao je jutros stanovnike grada – cvijeće je bačeno u potok, a nove klupe završile su u fontani

TKO ČINI TAKVE STVARI? Gradonačelnika apelira: Molim vas, nemojte uništavati svoj grad

Objavljeno: 25.07.2019. JJ

Gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju tužnog prizora koji ga je zatekao danas u njegovom gradu. Nepoznati je počinitelj, ili više njih, bacio u fontanu nove klupe postavljene ove godine, a cvijeće koje je krasilo park – završilo je u potoku.

Lijepo i uređeno mjesto

– Često čujemo kritike na djelatnike našeg komunalnog pogona. Nije pokošeno, nije posađeno, nije pometeno. Dečki se brinu o groblju, 120 kilometara nerazvrstanih cesta i još stotinu što većih, što manjih stvari. Hvala im na tome, jer Stubica je uređeno i lijepo mjesto. Ove godine smo potpuno promijenili klupe u parku kod fontane, uredili samu fontanu, posadili cvijeće, zato sam bio izrazito tužan kad smo to isto cvijeće danas ujutro našli u potoku Reka, a klupe u fontani. Sve što radimo, radimo zbog vas, pa vas molim, nemojte uništavati svoj grad, nego nam pomognite da bude još ljepši – poručio je gradonačelnik Gospočić.

Negativni komentari

Njegova je objava izazvala mahom negativne komentare, pa tako mještani preporučuju da se postavi videonadzor, a podršku gradonačelniku dala je i predsjednica Županijske skupštine KZŽ Vlasta Hubicki.
– Gradonačelniče, o Donjoj Stubici brinete manirom dobrog gospodara i Stubičanca kojemu je stalo do njegovog grada. Treba skretati pažnju na vandalizam i potaknuti i druge Stubičance da osude loše i zauzmu se za dobro. Trnovit put i mora biti ustrajan uz pomoć svih stanovnika. Poznavajući vas, ne dvojim da će biti uspješno, na dobrobit cijelog grada – napisala je Hubicki.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba