U tijeku niz komunalnih akcija u Zaboku

PROJEKT VRIJEDAN 1,2 MILIJUNA KUNA: U Strossmayerovoj ulici grade se potporni zidovi, a do 2. kolovoza trebalo bi biti završeno i asfaltiranje

Objavljeno: 25.07.2019. zagorjeinternational

Na području Zaboka, uz radove na elektrifikacije i modernizaciji željezničke pruge Zaprešić – Zabok, u tijeku je i niz gradskih komunalnih akcija, izvještava Radio Stubica. U Ulici Josipa Jurja Strossmayera grade se potporni zidovi u duljini 200 metara. Projekt je vrijedan 1,2 milijuna kuna, pri čemu Ministarstvo graditeljstva sufinancira radove koji se tiču sanacije klizišta, u iznosu od 320 tisuća kuna. U toj su ulici u sklopu radova promijenjene instalacije za plin, vodu, struju i telekomunikacije, a do 2. kolovoza trebalo bi biti završeno i asfaltiranje.
Početkom idućeg tjedna trebala bi početi izgradnja nogostupa u Ulici Matije Gupca, dugačkog 170 metara, od zgrade policije do Trga Ksavera Šandora Gjalskog. Po završetku uređenja Strossmayerove ulice, trebala bi započeti i sanacija ulice u naselju Borovčaki, u duljini od 100 metara.
Završio je i postupak javne nabave za uređenje parka kod Trga Dragutina Domjanića, pa bi radovi trebali započeti u rujnu, istovremeno s radovima na rekonstrukciji raskrižja Ulice Matije Gupca i Đačkog puta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba