Za proslavu Dana državnosti pripremljen bogat program

SVI PUTEVI VODE U ĐURMANEC: U petak i subotu publiku će zabavljati popularni Jole i Lidija Bačić, odigrat će se monodrama “Kako glumiti normalnog čovjeka“ te prikazati film “Oni su Hrvatska“

Objavljeno: 26.06.2019. IB

U petak i subotu će se u Đurmancu održati proslava obilježavanja Dana državnosti i memorijalni malonogometni turnir “Željko Pavić“. Kao i prošlih godina pripremljen je vrlo bogat program. Tako će se u petak u 18,30 sati, kod spomenika prvom poginulom Zagorcu u Domovinskom ratu Željku Paviću zapaliti svijeće i položiti vijenci. U 18.45 sati će se na igralištu Osnovne škole Đurmanec odigrati revijalna malonogometna utakmica između ekipa “Veterani Tigrova“ i Općine Đurmanec, dok će se u 19 sati u OŠ održati monodrama “Kako glumiti normalnog čovjeka“, čiji je autor i izvođač Mario Filipi. U 20 sati  će na igralištu škole biti memorijalni malonogometni turnir “Željko Pavić“, dok će pod šatorom nastupiti popularni Jole.

U subotu se igra završnica memorijalnog malonogometnog turnira, a od 19 sati u OŠ će se prikazati film “Oni su Hrvatska“, redatelja Ivice Božića i u produkciji Udruge žena Domovinskog rata Zadar. U 20 sati nastavlja se program pod šatorom, a publiku će zabavljati Lidija Bačić.

Program se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva branitelja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba