SIRENE SE ČULE SVAKO MALO: Zagorski policajci su tijekom uskršnjeg vikenda imali pune ruke posla

EPILOG PRODUŽENOG VIKENDA: Pet krađa, pet prometnih nesreća s ozlijeđenima, šest s materijalnom štetom i tri požara

Objavljeno: 23.04.2019. AB

Tijekom proteklog, produženog uskršnjeg vikenda, na području Policijske uprave krapinsko – zagorske, zabilježena su tri kaznena djela krađe, dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te pet prekršaja.
Policijski službenici obavili su očevid kod 11 prometnih nesreća, od kojih je bilo pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (šest osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede), a u šest prometnih nesreća nastala je materijalna šteta.
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se u Vučaku, Zaboku, Krapini, Habekovom Jarku i Oroslavju, uzroci tih prometnih nesreća bili su u dva slučaja držanje vozila preblizu desnom rubu kolnika, u dva slučaja neprilagođena brzina i u jednom slučaju oduzimanje prednosti prolaska.
Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Stubičkim Toplicama, Zaboku, Žutnici, Mokricama, Galovcu Začretskom i Gornjoj Stubici, a uzroci zbog kojih je došlo do tih prometnih nesreća bili su nezaustavljanje vozila ispred prijelaza preko željezničke pruge, u dva slučaja nepropisna vožnja u natrag, zatim držanje vozila preblizu desnom rubu kolnika, nezaustavljanje vozila ispred branika naplatnih kućica i nepropisno mimoilaženje.
Od ostalih događaja, izdvojena su i dva požara bez štete na otvorenom u Donjoj Batini i Stubičkim Toplicama, zatim požar starog napuštenog gospodarskog objekta u Tkalcima, te dragovoljnu predaju četiri komada streljiva u akciji “Manje oružja, manje tragedija”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba