Održana redovna godišnja skupština Udruge umirovljenika općine Gornja Stubica, na kojoj je usvojen plan rada za ovu godinu

Organizirat će se novi informatički tečaj za umirovljenike, mjerenje tlaka i šećera u krvi, kao i izlet u Škabrnju

Objavljeno: 21.03.2019. IB

U prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici, održana je redovna godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika općine Gornja Stubica, koju je vodio predsjednik udruge Stjepan Boronjek. Istaknuo je kako su članovi udruge sudjelovali na informatičkom tečaju, kojeg je organizirala Udruga, zatim na sportskim susretima u organizaciji Matice umirovljenika Krapinsko – zagorske županije, a bili su i na izletu u Vukovaru koji je organiziran u suradnji s Udrugom branitelja Domovinskog rata “Sveti Juraj” i Općinom Gornja Stubica. Udruga je distribuirala 210 poklon paketa za starije i bolesne umirovljenike, koje je osigurala Općina Gornja Stubica povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, posmrtnu pripomoć, a bile su tu i akcije mjerenja tlaka i šećera u krvi na tjednoj razini za članove udruge i druge aktivnosti.

Razne aktivnosti

Osim izvješća o radu, na skupštini je usvojeno i financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora. Plan aktivnosti i rada udruge za ovu godinu iznio je tajnik Krešimir Šego te istaknuo kako će se za članove Udruge organizirati novi tečaj iz informatike, u suradnji s UBDR-om “Sveti Juraj” i Općinom Gornja Stubica organizirat će se izlet u Škabrnju, sudjelovat će na sportskim susretima u organizaciji Matice umirovljenika KZŽ, te će se i dalje održavati akcije mjerenja tlaka i šećera u krvi te razne druge aktivnosti.

Uzvanici

Osim članova udruge, skupštini su nazočili predsjednik Matice umirovljenika KZŽ Nikola Capar, zamjenik načelnika Gornje Stubice Vladimir Škvorc, predsjednik UBDR-a “Sveti Juraj” Nenad Barimac, potpredsjednik Udruge invalida Donja Stubica Stjepan Bubanko i tajnik Udruge invalida Donja Stubica Josip Horjan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba