“Posjetio je i Muzej ‘Staro selo’ i bio oduševljen zagorskim delicijama”

VIDEO: Poznati rukometaš Nikola Karabatić pozvao sve u Kumrovec

Objavljeno: 13.02.2019. JJ

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena, Francuz hrvatsko – srpskog podrijetla, Nikola Karabatić, glavna je zvijezda kratkog promo videa INA Rallyja Kumrovec, u kojem poziva posjetitelje da dođu u Kumrovec. Dio je to nagradne igre koja je osvanula na Facebook stranici Kumrovec Rally.

Najpoznatije selo

U medijima se odmah pojavilo pitanje zna li Karabatić tko je rođen u Kumrovcu, čiji je promotor postao, organizatori poručuju kako je vrlo dobro upoznat s time.
– Naravno da smo Nikoli objasnili tko je rođen u najpoznatijem selu na svijetu. Ove godine ima utakmicu s PSG-om u Ligi prvaka, no dogodine možda bude slobodniji, pa ga pozovemo da i on dođe iskušati suvozačevo sjedalo R5 automobila – piše na Facebooku Rallyja Kumrovec.
U raspravu se uključila i zamjenica načelnika Kumrovca Danijela Lončar, koja je napisala: “Naravno da Nikola zna, posjetio je Muzej ‘Staro selo’ i bio oduševljen zagorskim delicijama.”

1. i 2. ožujka

Podsjećamo, osmi INA Rally Kumrovec održat će se 1. i 2. ožujka. S obzirom na to da je prije nekoliko mjeseci krenula rekonstrukcija prometnice u Kumrovcu i trajat će do polovice 2019. godine, vozit će se novi itinerer, koji se sastoji od 66,40 kilometara brzinskih ispita. Međutim, zadržana je konfiguracija staza s mnoštvom vezanih zavoja i prijevoja, koji su već godinama zaštitni znak Rallyja Kumrovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba