U PRVOM TJEDNU LISTOPADA I U ZAGORJU SE OBILJEŽAVA DJEČJI TJEDAN

Raspravljat će se o tome što djeca žele, gledat će se i predstava, a na zgradi KZŽ bit će otkrivena ploča “Županija – prijatelj djece”

Objavljeno: 29.09.2018. zagorjeinternational

Svake godine, prvi tjedan u listopadu, obilježava se Dječji tjedan, povodom kojeg se organiziraju različite aktivnosti i sadržaji za djecu. S obzirom na to da je Krapinsko – zagorska županija u svibnju ove godine stekla status Županija – prijatelj djece, želja je od ove godine dati dodatne sadržaje obilježavanju Dječjeg tjedna, pa će se tako u organizaciji Krapinsko-zagorske županije u tom periodu, ove godine u ponedjeljak u Zaboku u suradnji s Mrežom udruga Zagor, održati rasprava o tome što djeca žele.

Prostor za ranu intervenciju

U utorak će biti svečano otvorenje novouređenog prostora za ranu intervenciju u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice i obilazak prostora Centra za odgoj i obrazovanje. U četvrtak u 10 sati će u Uredu župana biti prijem za dječje gradonačelnike/ice i načelnike/ice, dok će u 11 sati na zgradi Krapinsko – zagorske županije biti svečano otkrivanje ploče Županija – prijatelj djece.

Okrugli stol

Svečanom otkrivanju ploče očekuje se prisustvo oko 350 zagorske djece, dok je u 12 sati u krapinskoj Festivalskoj dvorani organizirana besplatna predstava za djecu “Sportski život letećeg Martina“, kazališta Mala scena. U isto vrijeme će se u Maloj dvorani POU-a Krapina, održati okrugli stol načelnika/ica i gradonačelnika/ica s predstavnicima Saveza društva Naša djeca Hrvatske i KZŽ. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba