Važna obavijest iz Krakoma

Od ponedjeljka se uvodi zimsko radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini

Objavljeno: 29.09.2018. zagorjeinternational

Reciklažno dvorište u Krapini od ponedjeljka uvodi zimsko radno vrijeme. Krakom d.o.o obavijestio je korisnike da se otpad može predati radnim danom od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati.
– Izmijenjeni raspored radnog vremena prilagođen je zimskom periodu dnevnog svjetla i usklađen potrebama korisnika – poručuju iz Krakoma.

Preuzimanje otpada

Također podsjećaju korisnike da se u reciklažnom dvorištu preuzima sav razvrstani otpad: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Preuzima se i problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.

Razvrstavanje otpada

Napominju i da fizičke osobe s područja grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj imaju pravo na besplatno preuzimanje navedenog otpada uz predočenje osobne iskaznice te apeliraju na građane da razvrstavaju otpad, predaju ga u reciklažno dvorište te tako čuvaju okoliš. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba