STANJE SE POLAKO VRAĆA U NORMALU

U Zagorju više nema zatvorenih cesta, samo četiri škole danas nisu imale nastavu

Objavljeno: 01.03.2018. JJ

Županijska uprava za ceste objavila je kako na području Krapinsko – zagorske županije više nema zatvorenih cesta. Naime, tijekom jučerašnjeg dana ekipe zimske službe probile su sve zapuhe. Pojedine ceste su još bijele, ali prohodne, no i dalje je potrebno biti na oprezu, jer mjestimično ima snijega, a zbog izrazito niskih temperatura, i leda. Na brdskim cestama je odvijanje prometa otežano, a tijekom dana se očekuju nove snježne padaline. I dalje na svim cestama vrijede zimski uvjeti – vozači su dužni imati propisanu zimsku opremu, voziti oprezno i prilagoditi brzinu kretanja uvjetima na cesti, a u po potrebi trebaju montirati i lance. Ekipe zimske službe ŽUC-a i dalje su dežurne na cestama i rade na osiguranju prohodnosti.
Stanje se vraća u normalu i u zagorskim školama. Nastava je danas bila odgođena samo u Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, Osnovnoj školi Franje Horvata Kiša Lobor, OŠ “Ljudevit Gaj” Mihovljan te u Srednjoj školi Zlatar.
Također je za sada najavljeno da se sutra nastava neće održavati samo u Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice te u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba