I ZAGORJE IMA SVOJU PREDSTAVNICU NA PRESTIŽNOM NATJECANJU

SPORTAŠICA I MANEKENKA: Ljepotica iz Zaboka bori se za titulu Miss Universe Hrvatske

Objavljeno: 01.03.2018. JJ

I Zagorje će imati svoju predstavnicu na ovogodišnjem izboru Miss Universe Hrvatske. Radi se o 25-godišnjoj Zabočanki Editi Marenić, koja je ušla u finale ovog poznatog izbora, zajedno s još 19 ljepotica.

Edita je već sudjelovala na nekoliko izbora ljepote, ponijela je titulu prve pratilje Miss sporta, kao i titulu Miss fotogeničnosti na natjecanju Miss Supranational. To nije nimalo iznenađujuće, s obzirom na to da je ova mlada Zabočanka, uz to što je završila studij sportskog menadžmenta u Čakovcu, i aktivna skijašica ski kluba Slalom iz svog rodnog grada. Za vitku liniju, kaže, najvažnije je vježbanje i zdrava prehrana.
– Kao aktivna sportašica treniram i zdravo se hranim. To mi je postao način života, a onda to utječe i na liniju – otkrila nam je u jednom intervjuu, a s našim je čitateljima tada podijelila i nekoliko svojih omiljenih vježbi.

Pobijedi li na ovom prestižnom natjecanju, Edita bi Hrvatsku mogla predstavljati i na svjetskom izboru Miss Universe. Finale hrvatskog izbora održat će se 21. travnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba