TIJEKOM OŽUJKA, U SVIM OSNOVNIM ŠKOLAMA ODRŽAVAT ĆE SE PREZENTACIJE ZA UČENIKE 7. I 8. RAZREDA TE NJIHOVE RODITELJE

“Cilj je potaknuti učenike da se odluče za zanimanja koja su deficitarna u Krapinsko – zagorskoj županiji”

Objavljeno: 28.02.2018. JJ

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Krapinsko – zagorska županija, Obrtnička komora KZŽ, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina i srednje škole tijekom ožujka će održati u svim osnovnim školama prezentacije deficitarnih zanimanja i srednjoškolskih programa, s ciljem profesionalnog informiranja učenika 7. i 8. razreda te njihovih roditelja.
Cilj je potaknuti učenike završnih razreda osnovnih škola da se odluče za zanimanja koja su deficitarna u Krapinsko – zagorskoj županiji te koja su potrebna tržištu rada.
Prezentacija programa trajat će 45 minuta, a poduzetnicima se daje mogućnost da na posebnim info štandovima predstave roditeljima i djeci zanimanja koja su tražena u poduzetništvu KZŽ, a poslodavci će, ukoliko su zainteresirani za primanje učenika na praksu, na licu mjesta moći porazgovarati s njima.
– Molimo vas, ukoliko ste zainteresirani za prezentiranje deficitarnih zanimanja, da nam do 5. ožujka na e-mail: [email protected] dostavite u kojim školama biste željeli sudjelovati na prezentacijama, kako bismo vam mogli osigurati odgovarajuću opremu – poručuju iz HGK ŽK Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba