ZAHTJEVI SE PODNOSE DO 10. STUDENOGA

Općina Gornja Stubica dodjeljuje 32 stipendije za učenike i studente

Objavljeno: 31.10.2017. JJ

Općina Gornja Stubica raspisala je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija u školskoj/akademskoj godini 2017./2018., učenicima srednjih škola i redovnim studentima s prebivalištem na području općine Gornja Stubica.
Stipendije se dodjeljuju na temelju dosadašnjeg uspjeha u školovanju i socijalnog statusa tražitelja stipendija i to: četrnaest učeničkih stipendija u iznosu od 200 kuna mjesečno i osamnaest studentskih stipendija u iznosu od 400 kuna mjesečno.
Rok za podnošenje zahtjeva je 10. studenoga do 14.30 sati, bez obzira na način dostave zahtjeva. Zahtjev za dodjelu stipendija podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, Gornja Stubica, osobno ili preporučeno poštom.
Zahtjev za dodjelu stipendije može se podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica ili preuzeti s internetske stranice Općine – www.gornjastubica.hr.
Sve ostale informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, 49 245 Gornja Stubica ili na broj telefona: 049/290-915.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba