POSEBNA AKCIJA WÜSTENROTA DO KRAJA GODINE: Štednja bez ulazne naknade s atraktivnom kamatnom stopom

Nemojte čekati – ugovaranje štednje nikad nije bilo lakše!

Objavljeno: 31.10.2017. zagorjeinternational

Posljednji dan mjeseca listopada obilježava se kao Svjetski dan štednje, a tim povodom Wüstenrot nagrađuje sve štediše posebnom akcijom koja traje do kraja 2017. godine – štednja bez ulazne naknade s atraktivnom kamatnom stopom.
Želite riješiti stambeno pitanje i osamostaliti se od roditelja te živjeti vlastiti san? Prvi su koraci jako teški, ali postoji pravo mjesto za takve stvari – stambena štedionica Wüstenrot. Osim stambene štednje i stambenih kredita, ugovorite i životno osiguranje, osiguranje imovine, gotovinske kredite, tekuće račune, kreditne kartice, dopunsko zdravstveno osiguranje, auto osiguranje i dobrovoljni mirovinski fond. U stalnoj ponudi nalazi se i odličan program štednje za vaše najmlađe.
Wüstenrot stambena štedionica na prvo mjesto stavlja svoje klijente, kojima pruža najkvalitetnije ponude i usluge te nastoji osvojiti i zadržati povjerenje i zadovoljstvo kupaca, a za sva pitanje vezana uz kreditiranje, štednju ili osiguravajuće poslove, na raspolaganju su vam Wüstenrotove zaposlenice – voditeljica tima Nataša Hršak te financijske savjetnice Iva Jedvaj, Zvjezdana Svečak i Sanja Mrkoci.

Za sva pitanja, javite se na: 049/492 – 233 ili 091/76 22 892 ili 099/396 00 57; pišite na [email protected] ili jednostavno dođite na adresu Kardinala Stepinca 1, Krapina.

Inače, Svjetski dan štednje obilježava se u spomen na prvi međunarodni kongres štedioničara, održan 31. listopada 1924. godine u Milanu, na kojem su se sastali predstavnici svjetskih štednih ustanova, nastojeći pronaći izlaz iz krize koju je uzrokovao Prvi svjetski rat. Sudionici tog kongresa usuglasili su se da je štednja prijeko potrebna za razvoj čovječanstva, pa je ustanovljen Svjetski dan štednje, s ciljem oživljavanja borbe protiv rasipništva.

Stoga, nemojte čekati – počnite štedjeti već danas!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba