Udruženje obrtnika Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj proslavilo 180. obljetnicu

Dodijeljena priznanja i potpisana Povelja prijateljstva s Udruženjem obrtnika iz Poreča

Objavljeno: 08.05.2017. zagorjeinternational

Obilježena je 180. obljetnica Udruženja obrtnika Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Svečanosti je nazočio i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je Udruženju uručio zahvalnicu, koju je preuzeo predsjednik Udruženja Vladimir Vidović.

Ulaganje u znanje

– Gospodarstvo na području Krapinsko – zagorske županije intenzivno raste, imamo najveću stopu novozaposlenih u Republici Hrvatskoj, uz istodobno najveće smanjenje nezaposlenosti. Svemu tome velik doprinos dali ste vi, obrtnici, koji ste i tijekom gospodarske krize ulagali u znanje svojih zaposlenih i u novu tehnologiju, čime su ostvareni uvjeti za povećanje proizvodnje, a samim time i dobiti – rekao je župan Kolar.

Dodijeljene i zahvalnice

Na svečanosti su dodijeljena priznanja obrtnicima koji ove godine obilježavaju jubileje, dodijeljene su i Povelje bivšim predsjednicima Udruženja te zahvalnice Krapinsko – zagorskoj županiji, Gradu Krapini, općinama Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, Obrtničkoj komori KZŽ i Dragutinu Kozini. Također, plaketa je dodijeljena i Hrvatskoj obrtničkoj komori. Na svečanosti je potpisana i Povelja prijateljstva i suradnje između krapinskog udruženja obrtnika i Udruženja obrtnika grada Poreča.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba