Ekipno PH Hrvatske u plivanju

Plivači Olimpa Zabok ostali u B razredu, a plivačice iz C ušle u B razred

Objavljeno: 20.12.2016. mladenmandic

Plivačice i plivači Olimpa iz Zaboka plivali su proteklog vikenda na Ekipnom prvenstvo Hrvatske u Zadru za plivačke klubove A i B razreda i Splitu za C razred. Muška ekipa Olimpa Zabok natjecala se u B razredu klubova, a ženska u C razredu. U Zadru se natjecalo 245, a u Splitu 167 plivačica i plivača. U svakoj disciplini nastupila su po dva najbolja predstavnika svakog kluba.

Neizvjesnost do kraja

Predvođeni sportskim direktorom Ivicom Androićem, za plivački klub Olimp Zabok plivali su Tin Bogdanić, Karlo Iljaš, Nikola Iveković, Lovro Futivić, Manuel Jurak, Vili Sivec u muškoj konkurenciji te Marta Vidas, Magda Slovenec, Lana Halapir, Hana Sivec, Lara Lončarić i Tesa Novak. Muška ekipa je u jakoj konkurenciji uspjela zadržati prošlogodišnji status i ostanak u B razredu, osvojivši ukupno 12.960 bodova. Neizvjesnost je trajala do samog kraja, kada su Olimpovci za 34 boda pobijedili Grdelin iz Splita i ostali u B razredu.

Zahvala vatrogascima

Isti scenarij odvijao se i u Splitu, gdje su plivačice vodile borbu do samog kraja natjecanja za ulazak u B razred, a što su izborile i pobjedom nad splitskim POŠK-om za 142 boda i tako se plasirale u B razred. Plivačice Olimpa iz Zaboka osvojile su ukupno 12. 215 bodova. U B skupinu prelaze sa splitskim Mornarem. Posebno zahvaljuju na prijevozu u Zadar DVD-u iz Tuhlja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba