Sljedeći petak

Svi u Karlovac! MNK Jesenje protiv Futsal Dinama za veliku krunu polusezone iz snova

Objavljeno: 18.12.2016. Alen Brodar

MNK Jesenje, koje je u svojih nepunih pola godine postojanja postalo jesenskim prvakom 2. HMNL Sjever te proljetni nastavak natjecanja dočekuje s čak četiri boda prednosti ispred glavnog konkurenta Rugvice, sljedećeg petka ima priliku zaokružiti polusezonu iz snova. Naime, ždrijeb je odlučio da se finale malonogometnog kupa regije Sjever igra u Karlovcu, u Sportskoj dvorani Mladost od 20 sati, a protivnik nije mogao biti atraktivniji – igra se protiv Futsal Dinama. Iz kluba pozivaju sve navijače da ih dođu podržati te da naprave atmosferu, koje će se posramiti i Bad blue boysi, te da im tako omoguće podizanje prvog trofeja, koji su, po prikazanim igrama ove jeseni, svakako zaslužili.

– Cijena ulaznica iznosi 25 kuna, a jedan dio prihoda od ulaznica ide u humanitarne svrhe. Mogu se kupiti preko našeg Kluba. Odlučili smo organizirati autobusni prijevoz za naše navijače, cijena bi iznosila 25 kuna po osobi, dakle prijevoz i karta zajedno 50 kuna. Preporučamo da karte za utakmicu, neovisno da li idete na utakmicu sa autobusom ili u vlastitom aranžmanu, kupite preko Kluba, kako bi bili svi na okupu te da se nebi dogodilo da dođete u Karlovac, a karata više nema – pozivaju iz MNK Jesenje.

Karte idu u prodaju idući tjedan, a moći će se kupiti u Klubu i u Ilir baru u Krapini. Zbog ograničenog broja karata moguće su rezervacije karata i mjesta u autobusu u inbox Facebook stranice MNK-a Jesenje, ili na broj telefona 099/403-7880.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba