Dom zdravlja KZŽ

Primopredaja dvaju sanitetskih vozila, vrijednih više od 550 tisuća kuna

Objavljeno: 12.12.2016. mladenmandic

U Domu zdravlja Krapinsko – zagorske županije u Krapini, danas je održana primopredaja dvaju novih vozila, vrijednih više od 550 tisuća kuna. Jedno sanitetsko vozilo kupljeno je novcem Ministarstva zdravstva, dok je drugo kupljeno vlastitim novcem Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije.

Krapina i Pregrada

Ravnateljica Doma zdravlja Nada Dogan istaknula je kako jedno terensko vozilo ostaje u Krapini, dok će drugo ići u Pregradu, za potrebe tamošnjeg Doma zdravlja. U budućnosti, trebat će se nabaviti još dva vozila za dijalizu, za potrebe Doma zdravlja u Klanjcu i Zlataru. U Domu zdravlja Krapinsko – zagorske županije, trenutno imaju 36 vozila i 32 vozača.

Devet milijuna kuna

Ključeve vozila predala je zamjenica župana Krapinsko–zagorske županije Jasna Petek, koja je istaknula da je jedno sanitetsko vozilo kupljeno iz decentraliziranih sredstava, dok je drugo kupljeno vlastitim sredstvima Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije.
– Krapinsko-zagorska županija također je aplicirala na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, preko kojeg bi trebalo biti osigurano oko devet milijuna kuna za nabavu medicinske opreme i poboljšanje materijalnih uvjeta rada u Domu zdravlja Krapinsko-zagorske županije, kako bi ljudi što kvalitetnije ostvarivali svoje zdravstvene potrebe – zaključila je J. Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba