Malim adventskim sajmom započela “Zlatarska božićnica”

Objavljeno: 05.12.2016. mladenmandic

U Zlataru je malim adventskim sajmom, koji je održan pokraj župne crkve, počeo program “Zlatarske božićnice”. Na štandovima su izlagale domaće udruge, koje su nudile božićne ukrase i domaće kolače, topli čaj i kuhano vino, a sve je popraćeno glazbom župnog zbora mladih i Vokalne skupine “Dora”.

Radionica u knjižnici

Mališane je razveselio i sv. Nikola, a lijepo vrijeme privuklo je velik broj posjetitelja. U utorak će sv. Nikola darivati i djecu u dječjem vrtiću te učenike u belečkoj i zlatarskoj Osnovnoj školi. Program “Zlatarske božićnice” nastavlja se u srijedu u Gradskoj knjižnici gdje će, s početkom u 18 sati, biti održana radionica izrade božićnih ukrasa.

Dvije predstave

Do 20. prosinca održat će se još nekoliko događanja koje organiziraju Galerija izvorne umjetnosti, učenici zlatarske Osnovne i Srednje škole, KUD Belec i Zlatarske mažoretkinje te KPD Zlatarjeve. Pučko učilište organizira i dvije predstave u Vatrogasnom domu – 19. prosinca u 18 sati gostuje dječje kazalište s predstavom “Šuma Striborova”, a u utorak, 20. prosinca, u 19.30 sati, Kerekesh Teatar, s predstavom “Krtice”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba