Sementa Rajhard:

Odjeća ne mora biti nova niti markirana, ja ću je ionako nositi na svoj način

Objavljeno: 17.10.2016. Jelena Jazbec

Poznata glumica i pjevačica Sementa Rajhard iz Oroslavja privukla je mnogo pozornosti na trećoj večeri Bipa Fashion.hr-a, na kojoj se pojavila u kreaciji slavnog hrvatskog modnog brenda eNVy room, iz kolekcije jesen/zima 2016./2017.
Radi se o crnoj haljini ukrašenoj motivom ruže, s crnim plaštem od prozirnog materijala, koji je na donjem dijelu ukrašen s četiri reda volana.
Mlada ljepotica otkrila nam je kako jednostavno obožava eNVy room i kako je njihove kolekcije uvijek oduševe.

Crne uske haljine

– Znaju što žene vole, žele i što im savršeno stoji. Surađujemo već pet godina i odličan smo tim. Jako mi je drago što sam jedna od njihovih muza – otkriva Sementa.
Vrlo je sretna zbog brojnih komplimenata koji pristižu, vezanih uz njezin modni odabir na trećoj večer Bipa Fashion.hr-a.
– Haljina nije bila krojena posebno za mene, međutim, kao da jest, barem su takvi komentari. Već me dosta prijateljica ispituje baš za ovu kreaciju, što znači da je bila pun pogodak i da sam je odlično iznosila. Obožavam njihove kombinezone i imam jednog u ormaru – kaže Sementa.
Otkrila nam je i što najradije nosi.
– Najviše volim nositi crne uske haljine do koljena, na crne salonke. Obožavam i kombinirati balonere s velikim i debelim šalom. Moje cure se često zimi smiju kako se zabundam jer sam zimogrozna – kaže Sementa.

Domaći dizajneri

Preferira domaće dizajnere, pa se tako, osim kreacija eNVy room-a, u njezinom ormaru nalaze i kreacije Preta Designa, Roberta Severa i Elfsa.
– Mene je zapravo lakše nahraniti nego obući, kaže moja majka. Volim casual i vrlo klasičan stil, bez previše boja i kića, mora biti fini materijal i, ono najbitnije, ne volim nositi nešto što sve cure nose, čekam da ode u “zastaru” pa tako komad opet nosim samo ja. Odjeća ne mora biti nova niti markirana, ja ću je ionako nositi na svoj način – zaključuje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba