SPONZORIRANI ČLANAK

U Krapini svečano otvorena podružnica Erste banke

Objavljeno: 06.09.2016. Jelena Jazbec

U Krapini je jučer svečano otvorena nova podružnica Erste&Steiermärkische banke, na adresi Ivana Rendića 23. Radi se o 132. poslovnoj jedinici Erste banke u Hrvatskoj, i drugoj u Krapinsko – zagorskoj županiji. Podružnica zapošljava šestero djelatnika, ima površinu od 165 četvornih metara, a jedno od triju blagajničkih mjesta posebno je prilagođeno osobama s invaliditetom.
Na današnjem svečanom otvorenju, okupljenim gostima obratio se Christoph Schoefboeck, predsjednik Uprave Erste banke.
– Rijetko je da se u ovo vrijeme negdje u Hrvatskoj otvaraju nove poslovnice, novi financijski centri. U Hrvatskoj ove godine, to će biti jedina nova poslovnica koju smo otvorili. Važno nam je što još jače ulazimo u ovu županiju. Kao što znate, mi već imamo poslovnicu u Zaboku. Iako je u današnje vrijeme fokus na digitalizaciji, nama kao Erste banci važan je osobni kontakt koji ostvarujemo s klijentima, bilo s građanima, bilo s poduzetnicima, i to će tako i dalje biti. Smatramo da Krapina ima dobar potencijal ekonomskog razvoja i želimo ovdje napraviti pozitivnu, konstruktivnu konkurenciju efikasnijih i bržih usluga za stanovništvo i poduzetnike – rekao je Schoefboeck.

Poslovna hrabrost

Direktor sektora građanstva Marko Krog, kao rođeni Krapinčanin, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je poslovnica Erste banke napokon otvorena u njegovom rodnom gradu.
– Zahvaljujem Upravi što je odobrila projekt otvaranja poslovnice u Krapini i što je imala poslovne hrabrosti, jer kada je došla ideja za poslovnicu, bili smo još uvijek u recesiji i u krizi, nije bilo poslovnih aktivnosti, ali mi smo se svejedno odlučili da širimo poslovnu mrežu i bez obzira na jedan moj sentiment prema gradu, radi se samo o tome da Krapina to zaslužuje, jer tu su radišni, marljivi ljudi i imamo jak obrtnički i poduzetnički kraj – istaknuo je Krog, naglasivši kako je strateška odrednica Erste banke biti najbolja banka u Hrvatskoj u pružanju kvalitetne usluge prema klijentima.

Uručili donacije

Prisutnima su se obratili i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, krapinsko – zagorski župan Željko Kolar te predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec. U sklopu svečanog programa otvorenja, predstavnici Erste banke uručili su i donacije Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama, Dječjem vrtiću “Gustav Krklec” i Gradskom puhačkom orkestru Krapina.
Po završetku službenog dijela, održan je i prigodni domjenak, a u glazbenom programu nastupio je Kvartet Gubec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba