Pobjednički video

Srednjoškolci na bednjanskom snimili najavu za predstavu i očarali Ljubomira Kerekeša

Objavljeno: 06.09.2016. Jelena Jazbec

Pred naše facebook pratitelje proteklog smo tjedna postavili zabavan izazov, a na njega je najuspješnije i najkreativnije odgovorila skupina maturanata, koju čine Petra Novački, Ivana Vuzem i David Vuzem iz Radoboja te Sara Gašparić iz Donjeg Jesenja. Zadatak je bio na bednjanskom govoru snimiti najavu za predstavu Kerekesh teatra u Bednji, a sve je počelo kada je Ivana Petru tagirala na našu objavu.

Iz šale

– Prvo je to bilo iz šale, kao, aha, bumo… Onda se javila Sara i rekla: “Pa vi ne znate bednjanski, budem ja tu uskočila, zakaj ne”. I jedan dan me samo nazvala i rekla: “Petra, ajmo snimiti film”. I došle smo k čoveku u klet i eto – otkrila nam je Petra.
Za snimanje i montiranje pobrinuo se David, koji se time bavi iz hobija, no ova skupina mladih nije mogla ni zamisliti kakvo ih iznenađenje čeka. Njihov skeč došao je u ruke Ljubomiru Kerekešu, kojega je toliko oduševio, da je inzistirao da dođu na njegovu predstavu u Bednju, kako bi ih mogao upoznati.

Ulaznice za kupanje

– Čovjek je zbilja drag, rekao nam je da je film super. Posebno nam je drago jer je Davida to nadahnulo da se i dalje nastavi baviti svojim hobijem. Time je na neki način dobio potvrdu svog talenta – ističu Petra i Sara.
Osim odlaska na predstavu, u sklopu nagradne igre, Petra, Ivana, David i Sara dobili su i četiri ulaznice za kupanje na bazenima Hotela “Matija Gubec”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba