Županijska organizacija HNS-a

Marija Puh jednoglasno podržana za listu Narodne koalicije

Objavljeno: 18.07.2016. mladenmandic

Na sjednici Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a, pozdravljena je politička platforma na kojoj je dogovorena koalicija koja se pokazala vrlo uspješnom i u Krapinsko – zagorskoj županiji. Na sjednici je jednoglasno podržana nominacija Marije Puh, dosadašnje saborske zastupnice, za šesto mjesto zajedničke liste Narodne koalicije u trećoj izbornoj jedinici koja obuhvaća Krapinsko – zagorsku, Varaždinsku i Međimursku županiju.

Pokazatelj povjerenja

Prema riječima predsjednika Županijske organizacije HNS-a Anđelka Topolovca, ova kandidatura koju su jednoglasno podržale sve podružnice HNS-a u Zagorju, a koju su jednoglasno potvrdili i svi članovi Predsjedništva, snažan su pokazatelj povjerenja koje je Marija Puh stekla u proteklih nešto više od pola godine koliko je bila zastupnica u Hrvatskom saboru. Ona je, stav je Predsjedništva, svojim angažmanom i raspravama pokazala kako se bori za interese Županije, Zagorja i sjevera zemlje u najvišem predstavničkom tijelu zemlje.

U raspravi je iskazano uvjerenje svih članova Predsjedništva da će Narodna koalicija polučiti još bolje rezultate u trećoj izbornoj jedinici od onih iz studenog prošle godine, a to znači deset mandata za zajedničku listu i četiri mandata za HNS.

Dobri trendovi

– Za takve rezultate se vrijedi boriti i zalagati za nastavak započetih dobrih trendova u gospodarstvu u vrijeme prethodne zajedničke koalicije koja je nakratko zaustavljena dosad neviđenim političkim eksperimentom i blamažom u režiji HDZ-a i Mosta. Narodna koalicija je najbolji jamac za političku stabilnost, nastavak rasta gospodarstva temeljenom na povećanju gospodarske aktivnosti, izvoza i zapošljavanja. Hrvatska zaslužuje siguran smjer – zaključak je sa sjednice HNS-ova zagorskog Predsjedništva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba